faiz & muai & sofi's fotopages

By: muai mohamed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Aug-2009 04:42 Email | Share | | Bookmark
Experimental Wedding Outdoor Photoshoot

 
 
 
View all 8 photos...
Balik cuti kebetulan member aku Adha ajak pi tangkap gambaq outdoor kawin dekat dengan SUK Kedah, boleh la belajaq sikit2

Terima kasih kepada pengantin (aku dah lupa nama) kerana tak kisah aku menyibuk kat situ.











Pengantin lelaki asik lompat macam bersilat, aku pun tak paham



Behind the scene



Yours truly...hem...sapa2 ada petua nak kurus ke sila maklum





Wednesday, 5-Aug-2009 02:54 Email | Share | | Bookmark
Ke Kedah pulak

 
 
 
View all 15 photos...
Bawak Muai dengan Sofi jalan-jalan keliling Kedah.

Bila balik Kedah kena cakap Kedah la pulak.

Kami pakat pi menara Aloq Staq, Muzium Padi & Pantai Merdeka.

Acik pun ada jugak dok try tangkap gambaq, gambaq abah & mama dekat pantai merdeka tu dia yang tangkap.

p/s. Pantai Merdeka tu kalau ajak aku pi lagi sekali tobat takmau pi dah ehehe, dok di ghumah jugak bes






























Wednesday, 5-Aug-2009 02:26 Email | Share | | Bookmark
Cuti yang lepas

 
 
 
View all 7 photos...
Sibuk kebelakangan ni, tak sempat nak upload gambar yg baru, gambar di bawah ni masa dekat rumah di Puncak Alam, agak terang sikit dari biasa (overexposed) sebab masih tengah belajar guna mode Manual

Dekat airport Kuching, nak balik dah yay!



Sofi dan Rafiq







Gambar yang ambil dekat luar banyak overexposed, ish2 saya budak baru belajar









Thursday, 9-Jul-2009 05:55 Email | Share | | Bookmark
Obesesi dengan Sofi

 
 
 
View all 6 photos...
Hehe, asik-asik gambar Sofi saja, gambar yang lain tak sempat lagi nak touch up, in the mean time..enjoy these pics

Ni Sofi dok sibuk nak sidai kain dengan ibu dia














Wednesday, 27-May-2009 16:29 Email | Share | | Bookmark
A Weekend in Santubong Resort

 
 
 
View all 10 photos...
Aku kena pegi kursus di Santubong Resort 2 hari, alang-alang bawak Muai dengan Sofi sekali, Sofi seronok betul mandi pool sampai taknak keluar

Enjoy these pics...






Muka comot makan chocolate


Gambar ni Muai yang tangkap, ada bakat jugak ni













[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net