faiz & muai & sofi's fotopages

By: muai mohamed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Feb-2009 08:21 Email | Share | | Bookmark
It's All About Sofi

 
 
 
View all 10 photos...
Sofi dah dekat-dekat 1 tahun 3 bulan,

Tengah dok sibuk nak berjalan-jalan,

Bukan setakat kaki yang bergerak, mulut pun boleh tahan,

Macam-macam keletah, macam-macam perkataan.

Enjoy these pics





















Tuesday, 23-Dec-2008 03:57 Email | Share | | Bookmark
Gambar Cuti Cuti Cuti + Sofi masuk hospital

 
 
 
View all 16 photos...






Sofi dekat hospital



Dengan abah dekat Hong Kong Dekat India Street Kuching, tapi banyak orang cina



Baju Raya Haji Sofi



Sofi dekat Serikin, bawak Wan ngan Ibu shopping



Happy Birthday Sofi, dah setahun dah, kek makcik2 dia beli, kek yang abah ngan ibu beli lupa pulak nak ambik gambar



Mari kita "OTER" seluar di Padang Besar



Makan laksa Kuala Perlis



Mak Tok & Tok Ayah



Dengan Nek (moyang) dekat Titi Gajah



Dengan Mak Tok, Haziq & Ammar





Sofi main cak cak ngan ibu dia





Copi dah pandai berdiri & tateh


Tuesday, 28-Oct-2008 03:33 Email | Share | | Bookmark
Latest Pictures

 
 
 
View all 4 photos...
Gambar terbaru Copi 10 bulan .



Tunggu abah balik







Tuesday, 28-Oct-2008 02:45 Email | Share | | Bookmark
Raya 2008

 
 
 
View all 11 photos...
It's been a while since our last post, sorry for the delay sibuk sejak balik dari raya ni, asik ada program saja. Kami balik raya seminggu sahaja, ulang alik Puncak Alam dengan Alor Star, jadi pada kawan-kawan yang tak sempat nak jumpa tu maaf lah memang tak sempat, raya haji ni insyaALLAH kami balik lama sikit.

(PS: All pictures were taken with handphone camera, mind the quality)

Berbuka masakan Siam di Puncak Alam



Sedapnya!!



Sepupu sama sepupu



Wan dengan Rafiq



Dengan Ibu

Hari Raya Pertama di Kedah



Perempuan sahaja



Tema coklat taun ni



Baju matching 2 beranak



Copi dengan Maktok



Dekat hospital raya kedua, tengok Nek sakit, tapi dah sehat Alhamdulillah



Dengan sepupu, Haziq & Amar



Sofi dekat KLIA



Wednesday, 24-Sep-2008 01:39 Email | Share | | Bookmark
Sofi di The Spring, Kuching

 
 
 
Semalam bawak sofi jalan-jalan, ibu dia nak beli barang untuk sekolah. Kami berbuka makan donut je dekat Big Apple, pastu jalan-jalan beli barang ibu, nak balik kami makan dekat Chicken Rice Shop, tak sedap langsung ehehe Muai nak termuntah, aku makan je la dah lapar, tobat lain kali taknak makan kat situ dah


Bukak posa makan donut


Muka seronok atas kerusi


Gambar blur, sorry


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net