faiz & muai & sofi's fotopages

By: muai mohamed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 22-Jun-2008 12:30 Email | Share | | Bookmark
Copi yang jauh dimata

 
 
 
Gambar copi yang dapat mengurangkan rindu sikit isk isk isk Abah rindu ngan ibu ngan copi


Copi pakai snowcap abah


Copi dengan ibu kat The Spring


Copi dengan Mak Busu


Friday, 20-Jun-2008 09:16 Email | Share | | Bookmark
Seketika di Teluk Intan

 
 
 
View all 5 photos...


Aku kena pegi kursus induksi di pusat latihan kg gajah, rasa macam sekolah dulu-dulu. Family dtg melawat, kami pegi jalan-jalan di teluk intan.


Wednesday, 7-May-2008 03:45 Email | Share | | Bookmark
Copi dalam handphone

 
 
 
Semua gambar tangkap pakai handphone ehehehe sebab tu kurang cantek, sekarang ni musim exam, abah dia sibuk sikit, tak sempat bawak ibu ngan copi jalan-jalan







Monday, 21-Apr-2008 04:53 Email | Share | | Bookmark
Sofi di Taman Tasik Pustaka

 
 
Sabtu lepas kami bawak Sofi pegi jogging kat Taman Tasik Pustaka (bukan jogging pun ehehe jalan kaki je). Seronok juga pagi-pagi bawak dia keluar, tak meragam pun tapi masa nak balik tu dia dah letih sangat sampai tertidoq dalam carrier. Sempat jugak buat sesi fotografi . Enjoy these pictures...


Baru sampai kat Taman Tasik


Muka penat dah


Pustaka Kuching (Library)


Ibu yang ayu


Senyum-senyum manis macam gula icing


Ambik gambaq dengan abah lak


Sofi yang ringan mulut...suka senyum


Bangunan Baitul-makmur, opposite Pustaka


Supergirl terbang!!!


Gambar cam best


Rambut cam mahkota ehehe, semulajadi


Abah pakai seluar apek


Penat sampai tertidoq




Monday, 21-Apr-2008 04:42 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net