faiz & muai & sofi's fotopages

By: muai mohamed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Apr-2008 00:06 Email | Share | | Bookmark
Sofi in action

 
 
 
View all 6 photos...
Lama tak update fotopages, sibuk sikitlah semenjak dua menjak ni . Sofi dah 4 bulan 4 hari dah, dok sibuk menirap, pantang letak kat bawah je mesti dia nak pusing-pusing. Bila dah pusing, sibuk nak melonjak tapi tak dapat ehehe pastu dia gheyau, geram abah ngan ibu tengok, rasa nak gigit je .

Sofi dah pandai hisap jari, hisap napkin, hisap tangan abah dia, hisap puting...gatal gusi lah tu. Hari sabtu lepas bawak Sofi pi jalan-jalan kat Boulevard (shopping complex baru bukak, nama cam best tapi tempat tak best pun dah la cashier lembab) beli teether, dok sibuk gigit teether dia la tu ehehe













Tuesday, 18-Mar-2008 04:53 Email | Share | | Bookmark
Bila Sofi Senyum :)

 




Tuesday, 11-Mar-2008 04:19 Email | Share | | Bookmark
Sofi dah 3 bulan :)

 
 
 
View all 8 photos...
Pejam celik dah 3 bulan dah anak aku ni. La ni dok sebok nak pusing badan, bila tak boleh pusing mulut dia pot pet pot pet sampai ibu dia tolak sikit, dah boleh pusing baru nak senyum balik ehehehe. Geram tengok. Dia dah kurang meragam berbanding bulan lepas cuma bila nak minum susu susah sikit, kena pujuk-pujuk baru nak minum, tapi sekali minum 3-4 ounce La ni dah pandai hisap jari dah bila lapar, macam signal la nak habaq kata perut lapaq Dah pandai jugak bersembang, tiru bunyi-bunyi mulut, pandai boxing, cipta kapal terbang dan jugak sibuk merekabentuk bangunan tertinggi di dunia


Baru lepas nangis


Muka cebek-cebek lagi


Kaki boxing ni ehehe


Termenung, teringat family kat Semenanjung


Hisap jari pun sedap jugak ni


Susu lagi sedap dari jari lah


Muka cembeng la pulak



Dah pusing baru nak manis muka


Friday, 7-Mar-2008 01:44 Email | Share | | Bookmark
Family Kedah

 


Thursday, 6-Mar-2008 09:34 Email | Share | | Bookmark
Semoga sentiasa ada cinta...

 
 



[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net