faiz & muai & sofi's fotopages

By: muai mohamed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Jan-2008 09:48 Email | Share | | Bookmark
bila sorfi dan ibu ..rindu kat abah ;)

baru je 3 minggu la ibu..tak reti posing lagi
menung ..rindu kat abah
tak best la pakai ni..
View all 5 photos...
umur baru 12 hari sorfi dah travel dah naik belon ..mula2 ibu ngan abah risau jugak cemana la gayanya nak bawak sorfi balik puncak alam umah wan..tapi Allah maha kaya ..sepanjang perjalanan dari kuar umah kat kuching..dalam teksi..naik flight.. naik keta dari lcct ..sampai kat umah puncak alam ,umah wan.. sorfi tdo jer..tapi bla sampai umah wan sorfi tak tdo dah..sampai la kul nak dekat kul 5 pagi ..(uwaaa pening ibu ngan abah jaga)
abah pun punya la kalut sampai tak snap pun gambar ..tak der la gmbr sorfi masa perjalanan nak balik ke semenanjung tu..

abah pun dah start kerja dah ..ibu ngan sorfi pun dah rindu dah..abah jaga diri baik2 yer kat kuching tu..

makin tembam ker abah?


ibu soh posing..


Quote:


Hatiku masih seperti dulu
Tidak pernah pun berubah cintanya
Adakah engkau masih sepertiku
Yang setia selamanya

Hatiku masih merinduimu
Biarpun kau jauh dariku
Selagi rindu mengusik kalbu
Cintaku masih padamu

Tahukah engkau betapa hebat cintaku
Tanpamu disisi aku keresahan

Tahukah engkau betapa hebat kasihku
Tanpa mu disisi aku kerinduan

Biarpun ombak merubah pantai
Kasihku tak akan hancur berderai
Biarpun hari berganti hari
Kau tetap ku nanti



lagu khas tuk abah kat sarawak yang selalu dirindui


Wednesday, 12-Dec-2007 00:50 Email | Share | | Bookmark
Iman Sorfina bt. Ahmad Faiz

 
 
Our Baby Girl





Saturday, 8-Dec-2007 08:12 Email | Share | | Bookmark
Menunggu dengan sabar :P (Will stick here until delivery day)



Tuesday, 27-Nov-2007 07:08 Email | Share | | Bookmark
Berjalan ke Serikin

 
 
 
View all 7 photos...
Hujung minggu lepas ke Serikin, sempadan Indonesia bawak family aku jalan-jalan, banyak jugak barang yang dibeli. Balik tu singgah kat Tasik Biru dekat Bau...cantek jugak. Aku ngan Muai jalan jugak tapi pelan-pelan aje..tengah tunggu masa ni...tak sabar plak nak tunggu baby ehehe










gelap sket plak




Stesen minyak Bau


Tuesday, 27-Nov-2007 06:44 Email | Share | | Bookmark
Ada yang berminat?

 
 
 
View all 5 photos...












[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net